Köszönjük napelemrendszer kivitelezésére vonatkozó megkeresését!

Az RRF-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” pályázat 1. ütemének nyertes pályázójaként, ha a napelemrendszer megvalósítására az MVM Optimummal, mint új kivitelezővel kíván szerződni, kérjük, küldje el számunkra az alábbi információkat, dokumentumokat és fotókat. Az adatok alapján állapítjuk meg, hogy módunkban áll-e az elnyert támogatásnak megfelelő szerződéses ajánlatot adni, és milyen feltételek mellett tudjuk a kivitelezői feladatokat ellátni.

Az adatok megküldése természetesen nem jelent kötelezettségvállalást az Ön részéről, azonban minél több információ áll rendelkezésünkre, annál pontosabb megoldást tudunk ajánlani napelemrendszerére. Amennyiben a feltöltött adatok hiányosak vagy egyeztetésre szorulnak, kollégáink telefonon keresni fogják Önt.

1. személyes adatok

Kérjük, adja meg személyes adatait.

*Kötelezően kitöltendő mező.

2. Szükséges információk

Kérjük, adja meg az alábbi információkat.

*Kötelezően kitöltendő mező.

3. Támogatásra vonatkozó információk

Kérjük, adja meg az alábbi információkat az elnyert támogatásra vonatkozóan.

*Kötelezően kitöltendő mező.

4. Dokumentumok

Kérjük, JPG/JPEG (fénykép) vagy PDF-formátumban töltse fel az alábbi dokumentumokat. Amennyiben fényképezővel készíti el a digitális változatot, kérjük, ellenőrizze, hogy minden oldal jól olvasható.
A több oldalból álló dokumentumokat kérjük, 1 db PDF-ben szíveskedjen feltölteni, ne oldalanként külön fényképként, mert egy mezőben kizárólag egy dokumentum tölthető fel.

*Kötelezően kitöltendő mező.

5. Egyéb információk és képek

Az alábbi videó útmutatóként szolgál a következő adatok megadásához, valamint a fotók elkészítéséhez. A videóban bemutatott felület példaként szolgál, eltér a jelen adatbekérőtől.

Kérjük, készitse el az alábbi fotókat az ingatlanáról, és töltse fel őket a megfelelő sorba. Kérjük, ügyeljen a képek minőségére: a téma jól látható, beazonosítható legyen, a számok, betűk (pl. mérőóra esetén) jól olvashatóak legyenek. Egy kép mérete ne haladja meg az 5 MB-ot.
(Nem készíthető el egy kép megfelelően? Fotózza le, amit akadály nélkül tud, és jelezzük, ha pontosítani kell!)

*Kötelezően kitöltendő mező.

Köszönjük! Sikeresen kitöltötte online adatbekérőnket.
Ez alapján fogjuk elkészíteni a személyre szabott szerződéses ajánlatát a pályázat végleges kiírását követően.
Hiba történt az űrlap kitöltése közben. Kérjük, próbálja újra!