Csatlakozzon az MVM Optimum
tervezői és kivitelezői hálózatához!

Partnereket keresünk lakossági, hőszivattyús felületfűtés– hűtés és használati melegvíz rendszerek kiépítéséhez és felújításához

érdekel

Miért válassza az mvm optimum zrt.-t?

Célunk, hogy lakossági fűtéskorszerűsítés piacán skálázható, komplex szolgáltatást nyújtsunk.
2021–ben, OPTI Comfort néven,  monoblokk rendszerű hőszivattyús felületfűtő– hűtő és használati melegvíz előállító rendszer telepítésével, valamint táveléréssel rendelkező szervizszolgáltatással léptünk a lakossági piacra.

Szolgáltatásunk elengedhetetlen feltétele a megbecsült és magas kivitelezői minőséget képviselő tervezői, kivitelezői partnerhálózat felépítése.

Érdekel

milyen előnyökkel járhat Önnek az együttműködés?

Nem kell ügyfelek után kutatnia, mert az MVM Optimum több értékesítési csatornán szerzi és szűri elő a fűtéskorszerűsítést kérő ügyfeleket.
Nincs pénzügyi kockázat, partnerünkként Ön velünk, MVM-el áll gazdasági kapcsolatban.
Az ügyfeleink velünk, MVM Optimummal állnak szerződéses viszonyban, így az előkészítést, utógondozást call centerünk intézi.
Folyamataink digitalizáltak, ezáltal a feladatok gyorsan és egyértelműen átadhatók.
A forgalmazott szolgáltatásainkhoz, új technológiákhoz, innovatív megoldásokhoz folyamatos, ingyenes oktatást biztosítunk az Ön szakemberei számára.
Az eseti megbízások lehívása az Önök szabad kapacitása alapján történik, az Ön által meghatározott regionális területen belül.
Esetlegesen hiányzó kompetenciáit Ön további alvállalkozói partnerekkel biztosíthatja.

A jövő a hőellátásban is az energiahatékony, megújuló energia alapú technológiáké, mely az uniós célkitűzéseket követve fokozatosan és egyre sürgetőbben kiszorítja a hagyományos technológiákat. Legyen a partnerünk, és folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk csapata számára a legújabb technológiák naprakész ismeretét.
Nyújtsuk együtt a legjobb szolgáltatást ügyfeleinknek!

Érdekel

Miért válassza az mvm optimum zrt.-t?

Az MVM Optimum Zrt. az MVM Csoport tagjaként összefogja a hagyományos közműszolgáltató szerepen túlmutató, innovatív energiahatékonysági és megújuló energiaforrásokra épülő termékeket és szolgáltatásokat.

Lakossági, üzleti és önkormányzati ügyfeleinket is támogatjuk energiaellátásuk korszerűsítésében, energiahatékonyságot növelő fejlesztési céljaik megvalósításában.

Kérjük küldje el elérhetőségeit,
hogy felvehessük önnel a kapcsolatot!


Köszönjük! Adatait sikeresen elmentettük. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Hiba történt! Kérjük, próbálja újra.