Köszönjük a Napenergia Plusz Program keretében meghirdetett, energiatárolóval kiegészített napelemrendszer kivitelezésére vonatkozó megkeresését!


A Napenergia Plusz Program a saját termelésű zöldenergia tárolására is alkalmas modern háztartási méretű kiserőművek létesítését támogatja.

A támogatás mértéke: maximum 5.000.000 forint.

A támogatás intenzitása: az elszámolható költségek maximum 66%-a. A beruházás fennmaradó összege önerőből finanszírozandó.

A lenti űrlap kitöltése előtt, kérjük, tekintse át a pályázati lehetőség főbb feltételeit weboldalunkon, vagy olvassa el a pályázati felhívást.

Pályázati feltételek


Ha Ön mint természetes személy, illetve a tervezett beruházásra jelölt ingatlana megfelel a pályázati feltételeknek, előkészítjük szerződéses ajánlatunkat. Ehhez, kérjük, küldje el számunkra az alábbi információkat, dokumentumokat és fotókat.

Az adatok megküldése természetesen nem jelent kötelezettségvállalást az Ön részéről, azonban minél több információ áll rendelkezésünkre, annál pontosabb megoldást tudunk ajánlani napelemrendszerére. Amennyiben a feltöltött adatok hiányosak vagy egyeztetésre szorulnak, keresni fogjuk Önt.

1. személyes adatok

*Kötelezően kitöltendő mező.

2. Dokumentumok

Kérjük, JPG/JPEG- (fénykép) vagy PDF-formátumban töltse fel az alábbi dokumentumokat. Amennyiben fényképet készít, kérjük, ellenőrizze, hogy minden oldal jól olvasható legyen.
A több oldalból álló dokumentumokat, kérjük, 1 db PDF-ben szíveskedjen feltölteni, ne oldalanként külön fényképként, mert egy mezőbe kizárólag egy dokumentum tölthető fel.

*Kötelezően kitöltendő mező.

3. Egyéb szükséges információk és képek

Az alábbi videó útmutatóként szolgál a következő adatok megadásához, valamint a fotók elkészítéséhez. A videóban bemutatott felület példaként szolgál, eltér a jelen adatbekérőtől.


*Kötelezően kitöltendő mező.


Kérjük, készítse el az alábbi fotókat az ingatlanáról, és töltse fel őket a megfelelő sorba. Kérjük, ügyeljen a képek minőségére: a téma jól látható, beazonosítható legyen, a számok, betűk (pl. mérőóra esetén) jól olvashatók legyenek. Egy kép mérete ne haladja meg az 5 MB-ot.
(Nem készíthető el egy kép megfelelően? Fotózza le, amit akadály nélkül tud, és jelezzük, ha pontosítani kell.)

*Kötelezően kitöltendő mező.

Köszönjük! Sikeresen kitöltötte online adatbekérőnket.
Ez alapján fogjuk elkészíteni a személyre szabott szerződéses ajánlatát a pályázat végleges kiírását követően.
Hiba történt az űrlap kitöltése közben. Kérjük, próbálja újra!