OPTI napelem kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyibe kerülne Önnek egy új napelemes rendszer? Kíváncsi rá, hogy hány napelempanel fedezné havi áramfogyasztását, és mennyi idő alatt térülne meg a beruházás?

Most pár kattintással személyre szabott kalkulációt készíthet néhány fogyasztási adat és a telepítés helyszínére vonatkozó információ megadásával.

Kalkulálok

Mi alapján méretezzük napelemes rendszerét?
Milyen adatokat szükséges megadni?

Napelem kalkulátorunk lépései:

  1. Válassza ki, hogy lakossági vagy üzleti áramfogyasztását szeretné napenergiával fedezni és adja meg a címét. A térképes nézetben jelölje ki a tetőfelületét, ahova a napelempanelek kerülhetnek.
  2. Adja meg a tető típusát, tájolását.
  3. Adja meg, hogy mekkora nagyságrendű összeg a havi villanyszámlája pár egyéb fogyasztási jellemzővel.
  4. Nézze meg otthonára szabott, előzetes árajánlatát!

Mit tartalmaz a kalkuláció eredménye?

A kalkuláció végén egy előzetes ajánlatot fog kapni, amely tartalmazza a napelem panelek számát és típusát, az inverter típusát, a rendszer éves termelésének becsült értékét és bruttó árát. A kalkulációt regisztráció nélkül is el tudja végezni.

Mi a következő lépés?

Ha a napelem kalkulátorban megadja elérhetőségét, akkor kollégáink 2 napon belül telefonon jelentkeznek Önnél, hogy mielőbb elkészüljön véglegesített árajánlatunk.

Miért érdemes az mvm optimumot választani?

Munkatársaink tapasztalt szakemberek a napelemes piacon. Cégünk az MVM Csoport tagjaként stabil háttérel rendelkezik, és kedvező ár-érték arányban telepíti a napelemes rendszereket lakossági és üzleti felhasználók számára egyaránt.

Kalkulálok