OPTI napelem-kalkulátor

Szeretné megtudni, hogy mennyibe kerülne Önnek egy új napelemes rendszer?
Most pár kattintással személyre szabott kalkulációt készíthet néhány fogyasztási adat és a telepítés helyszínére vonatkozó információ megadásával.

Kalkulálok

Mi alapján méretezzük napelemes rendszerét?
Milyen adatokat szükséges megadni?

Napelem kalkulátorunk lépései:

  1. Válassza ki, hogy lakossági vagy üzleti fogyasztóként szeretne napelemrendszert létesíteni, és adja meg a címét. A térképes nézetben jelölje ki a tetőfelületét, ahova a napelempanelek kerülhetnek.
  2. Adja meg a tető típusát, tájolását.
  3. Adja meg, hogy mekkora nagyságrendű összeg a havi villanyszámlája pár egyéb fogyasztási jellemzővel.
  4. Nézze meg indikatív árajánlatát!

Mit tartalmaz a kalkuláció eredménye?

A kalkuláció végén egy indikatív ajánlatot fog kapni, amely tartalmazza a napelempanelek számát és típusát, az inverter típusát, a rendszer éves termelésének becsült értékét és bruttó árát. A kalkulációt regisztráció nélkül is el tudja végezni.

Mi a következő lépés?

Ha a napelem kalkulátorban megadja elérhetőségét, majd kitölti fotó- és információbekérő oldalunkat, akkor kollégáink jelentkezni fognak Önnél, hogy elkészítsük szerződéses árajánlatunk.

Miért érdemes az mvm optimumot választani?

Munkatársaink tapasztalt szakemberek a napelemes piacon. Cégünk az MVM Csoport tagjaként stabil háttérel rendelkezik, és kedvező ár-érték arányban telepíti a napelemes rendszereket lakossági és üzleti felhasználók számára egyaránt.

Kalkulálok