Köszönjük az érdeklődését energiatárolóval bővített napelemes rendszerre!

Következő lépésként szerződéses ajánlatot készítünk Önnek. Ehhez kérjük, küldje el számunkra az alábbi információkat, dokumentumokat és fotókat.
Mindezek visszaküldése természetesen nem jelent kötelezettségvállalást az Ön részéről, azonban minél több információ áll rendelkezésünkre, annál pontosabb és személyre szabottabb megoldást tudunk ajánlani napelemrendszerére. Az egyes sorokra kattintva nyílik le az a felület, ahol a szükséges adatokat és fájlokat feltöltheti. Az egyes soroknál segítséget adunk a kitöltéshez.

1. személyes adatok

Kérjük, ellenőrizze, hogy a korábban megadott személyes (regisztrációs) adatai helyesek-e és javítsa azokat, ha szükséges.

*Kötelezően kitöltendő mező.

2. TERVEZETT Finanszírozás

Kérjük, adja meg, hogy  milyen forrásból tervezi megvalósítani a beruházást.*

3. tulajdonosok száma és jövedelme a háztartásban

Kérjük, adja meg az alábbi információkat amennyiben az előző kérdésnél a 100%-os állami támogatást jelölte meg finanszírozási formaként.

4. Gyermekek száma a háztartásban

Kérjük, adja meg az alábbi információt amennyiben feljebb a 100%-os állami támogatást jelöltet meg finanszírozási formaként.

5. ügyfélkapus hozzáférés megléte

Kérjük, jelezze, hogy rendelkezik-e ügyfélkapus hozzáféréssel.*

*Kötelezően kitöltendő mező.

6. Dokumentumok

Kérjük, JPG/JPEG (fénykép) vagy PDF dokumentum formátumban töltse fel az alábbi dokumentumokat. Amennyiben fényképezővel készíti el a digitális változatot, kérjük, ellenőrizze, hogy minden oldal jól olvasható. Kérjük, utolsó havi villamosenergia fogyasztási számlát töltsön fel annak érdekében, hogy a pályázat feltételeinek megfelelően méretezhessük rendszerét. Ha nem áll rendelkezésre az utolsó elszámoló számla, a szolgáltatójától tudja igényelni.

*Kötelezően kitöltendő mező.

7. Egyéb szükséges információk és képek

A kitöltéshez segítséget talál magyarázó videónkban.

*Kötelezően kitöltendő mező.

Kérjük, készitse el az alábbi fotókat az ingatlanáról, és töltse fel őket a megfelelő sorba. Kérjük, ügyeljen a képek minőségére: a téma jól látható, beazonosítható legyen, a számok, betűk (pl. mérőóra esetén) jól olvashatóak legyenek. Egy kép mérete ne haladja meg az 5 MB-ot.
(Nem készíthető el egy kép megfelelően? Fotózza le, amit akadály nélkül tud, és jelezzük, ha pontosítani kell!)

*Kötelezően kitöltendő mező.

Köszönjük! Sikeresen kitöltötte online adatbekérőnket.
Ez alapján fogjuk elkészíteni a személyre szabott szerződéses ajánlatát a pályázat végleges kiírását követően.
Hiba történt az űrlap kitöltése közben. Kérjük, próbálja újra!