Köszönjük napelemrendszerrel kapcsolatos érdeklődését!

Következő lépésként szerződéses ajánlatot készítünk Önnek. Ehhez kérjük, küldje el számunkra az alábbi információkat, dokumentumokat és fotókat.

Mindezek visszaküldése természetesen nem jelent kötelezettségvállalást az Ön részéről, azonban minél több információ áll rendelkezésünkre, annál pontosabb és személyre szabottabb megoldást tudunk ajánlani vállalkozásának. Amennyiben a feltöltött adatok hiányosak vagy egyeztetésre szorulnak, kollégáink telefonon keresni fogják Önt.

1. személyes adatok

Kérjük, ellenőrizze, hogy a korábban megadott személyes (regisztrációs) adatai helyesek-e és javítsa azokat, ha szükséges.

*Kötelezően kitöltendő mező.

2. TElepítési helyre vonatkozó információk

Kérjük, válaszolja meg a lenti kérdéseket.

*Kötelezően kitöltendő mező.

3. Dokumentumok

Kérjük, JPG/JPEG (fénykép) vagy PDF dokumentum formátumban töltse fel az alábbi dokumentumokat. Amennyiben fényképezővel készíti el a digitális változatot, kérjük, ellenőrizze, hogy minden oldal jól olvasható.

*Kötelezően kitöltendő mező.

4. képek

Kérjük, készitse el az alábbi fotókat az ingatlanáról, és töltse fel őket a megfelelő sorba. Kérjük, ügyeljen a képek minőségére: a téma jól látható, beazonosítható legyen, a számok, betűk (pl. mérőóra esetén) jól olvashatóak legyenek. Egy kép mérete ne haladja meg az 5 MB-ot.
(Nem készíthető el egy kép megfelelően? Fotózza le, amit akadály nélkül tud, és jelezzük, ha pontosítani kell!)

*Kötelezően kitöltendő mező.

Köszönjük! Sikeresen kitöltötte online adatbekérőnket.
Ez alapján fogjuk elkészíteni a személyre szabott szerződéses ajánlatát a pályázat végleges kiírását követően.
Hiba történt az űrlap kitöltése közben. Kérjük, próbálja újra!