Tanácsot adunk
megújuló energiás
céljaihoz!

Napelem, hőszivattyú vagy energiatároló beépítésén gondolkozik?
Kérdései vannak? Szakértőink örömmel segítenek megtalálni a válaszokat.

Ahány ház...

Ha Ön ezeket a sorokat olvassa, elhatározta: megújuló energiás megoldást szeretne otthonába, de még bizonytalan abban, pontosan milyet is. Tudjuk, hogy ez összetett kérdés, hisz már a cél is többféle lehet: függetlenedni az áramhálózattól? Csökkenteni a villanyszámlán? Az ideális megoldáshoz pedig ismerni kell ingatlanja műszaki lehetőségeit, az elérhető technológiákat, jövőbeli elképzeléseket és persze az anyagi szempontokat. Ahány háztartás, annyiféle forgatókönyv létezik.

Unokáink is látni fogják

A megújuló energiás megoldások egyben komoly anyagi befektetést jelentenek, olyan szolgáltatásokat, melyek évtizedekre meghatározzák az Ön és családja mindennapjait. Ezért különösen fontos, hogy Ön a legjobb döntéseket hozza, amikor otthona energiaellátását tervezi. Természetes, hogy sok kérdés felmerül Önben és azokra egyedi, a saját ingatlanára vonatkozó válaszokat keres.

Használja szakértelmünket! Ingyenes tanácsadásunk keretében segítünk tisztázni az Önben felmerült kérdéseket és közösen megtalálni az Önre szabott megoldást.

Érdekel

Jellemző kérdések ügyfeleinktől

Milyen márkájú, típusú, kapacitású napelemet vegyek?
Milyen megoldások építhetők be az én ingatlanomba?
Milyen kombinációval jövök ki a legjobban? Milyen megtérülésre számíthatok?

Hogyan zajlik a tanácsadás?

A félórás ingyenes tanácsadás során Ön felteheti kérdéseit, mi pedig legjobb tudásunk szerint válaszolunk.


Adja meg telefonos elérhetőségét, és mi visszahívjuk egy Önnek alkalmas időpontban


Köszönjük! Adatait sikeresen elmentettük. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Hiba történt! Kérjük, próbálja újra.

Miért válassza az mvm optimum zrt.-t?

Az MVM Optimum Zrt. az MVM Csoport tagjaként összefogja a hagyományos közműszolgáltató szerepen túlmutató, innovatív energiahatékonysági és megújuló energiaforrásokra épülő termékeket és szolgáltatásokat.

Lakossági, üzleti és önkormányzati ügyfeleinket is támogatjuk energiaellátásuk korszerűsítésében, energiahatékonyságot növelő fejlesztési céljaik megvalósításában.